Lukkien wil in ieder geval vier nieuwe spelers met FC Emmen

3 juli 2020, 18:39

FC Emmen wil de selectie deze zomer nog versterken met nieuwe namen. De club wil nog een centrale verdediger, een linksback, een middenvelder en een vleugelspits aantrekken. Dat is de duidelijke wens van trainer Dick Lukkien.

De coach bevestigt dat tegenover Voetbal International. "Achterin zoeken we na het vertrek van Michael Heylen (naar Sparta Rotterdam, red.) nog een centrale verdediger. Ook hebben we op dit moment geen linksback meer onder contract staan", legt Lukkien uit. Lorenzo Burnet is voor die plaats in beeld. Zijn aflopende contract in Drenthe liep onlangs af. "Hij heeft het hier de afgelopen maanden goed gedaan. Hij is een van de kandidaten met wie we in gesprek zijn."

Middenvelders Hilal Ben Moussa en Robbert de Vos kunnen ook rekenen op een nieuwe aanbieding van Emmen, net als reservekeeper Stefan van der Lei. "Verder zoeken we nog naar een middenvelder en een vleugelspits", zegt Lukkien. Voor laatstgenoemde plaats is Kerim Frei in beeld. Hij werd afgelopen maanden gehuurd van Istanbul Basaksehir en Emmen wil hem graag definitief vastleggen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen