Doelpunt Isak levert Real Sociedad slechts gelijkspel op

6 juli 2020, 21:36

Real Sociedad heeft een nutteloos punt gepakt op bezoek bij Levante. De nummer zeven van Spanje kwam maandagavond in de uitwedstrijd niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Alexander Isak hielp de bezoekers nog wel aan een voorsprong. Met een zege had Sociedad juist goede zaken kunnen doen in de strijd om Europees voetbal.

Het meeste spektakel zat in de openingsfase van de wedstrijd. De Basken, waar Martin Ødegaard een basisplaats had en Adnan Januzaj ontbrak, kwamen op voorsprong dankzij Isak. De voormalig spits van Willem II kwam voor zijn man en schoot de bal knap met de buitenkant van zijn voet achter doelman Aitor.

Levante had snel een antwoord paraat. Daar kreeg het ook hulp van onoplettendheid in de achterhoede van Sociedad. De sprintende Jose Morales kon niet worden afgestopt en haalde de aanvaller de trekker over. Wat volgde was een weinig sprankelend duel. Levante kon als enige nog enkel gevaar stichten, Sociedad kon het zoveelste teleurstellende resultaat sinds de hervatting niet voorkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen