Cillessen-loos Valencia met hangen en wurgen naar zege

7 juli 2020, 21:58

De magere reeks van Valencia is eindelijk ten einde gekomen. Met Jasper Cillessen als bankzitter werd er met pijn en moeite gewonnen van Real Valladolid: 2-1. De winnende treffer viel in de slotfase van het competitieduel.

Valencia won vier duels op rij niet in La Liga en lijkt daardoor overal naast te grijpen. Trainer Albert Celades werd de laan uitgestuurd en interim-trainer Voro González moet het nu beter gaan doen. Hij koos er dinsdag voor om Cillessen na tien duels op rij als basisspeler, op de bank te zetten. Vanaf de bank zag de Nederlander hoe Maximiliano Gómez na een halfuur de score opende. Het leek weer mis te gaan voor Valencia toen Víctor García na rust de 1-1 maakte, maar de ploeg toonde veerkracht. Lee Kangin werd de matchwinner met een treffer in de 89ste minuut. De Zuid-Koreaan was in de 64ste minuut als invaller binnen de lijnen gekomen.

Valencia staat achtste in La Liga en speelt nog drie competitieduels. Het zal bij de eerste zes moeten eindigen om Europees voetbal te halen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen