Gosens wil naar Schalke, maar nu niet: "Zo eerlijk moet ik zijn"

12 juli 2020, 10:56

Robin Gosens heeft al vaker benadrukt dat het zijn droom is om het shirt van Schalke 04 te dragen, maar acht een transfer in deze zomer vrijwel onmogelijk. Zowel financieel als sportief is een transfer geen logische zaak deze zomer, stelt de speler van Atalanta Bergamo.

De oud-speler van Heracles Almelo is bezig aan een uitstekend seizoen bij Atalanta en staat naar verluidt in de belangstelling van Juventus. Toch droomt hij ervan om ooit bij Schalke te spelen. "Ik heb altijd gezegd dat Schalke de club is waar mijn hart ligt. De verantwoordelijken daar hebben gezegd dat ze een nieuwe start willen maken. En als je dan betrokken kan zijn bij het opbouwen van een nieuw Schalke, zou het nog steeds geweldig zijn om bij zo'n club te mogen spelen", zegt Gosens tegen het Duitse Sport1.

Schalke zit al jaren in zwaar weer en heeft het zowel sportief als financieel lastig. "Maar het is nog altijd een grote club in Duitsland", zegt de vleugelspeler. "Het is een topclub met een fantastische supportersschare. Momenteel heeft de club het financieel zwaar, dus ik denk eerlijk gezegd niet dat ze mij kunnen betalen. En ik weet ook niet of ik het nu sportief wel zou willen. Zo eerlijk moet ik zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen