Suárez kan Atlético niet aan zege helpen bij Huesca

30 september 2020, 22:26

Atlético Madrid imponeerde zondag nog met een grote zege op Granada (6-1), maar de ploeg van Diego Simeone kwam woensdagavond niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen het gepromoveerde SD Huesca. Luis Suarez stond voor het eerst in de basis bij 'Atleti', maar maakte geen indruk. Een groot contrast met zijn geweldige debuut van afgelopen zondag.

Imponeren deed de van FC Barcelona overgekomen spits nog wel tegen Granada, toen hij in een invalbeurt van twintig minuten twee keer het net vond. Daarbij gaf hij ook nog een assist. Dat had Huesca blijkbaar goed gezien, want de promovendus gooide de poort met succes dicht in het eigen Estadio El Alcoraz. Suárez kon geen potten breken en werd net na zo'n zestig minuten gewisseld voor Diego Costa. Ook hij kon geen treffer produceren, ondanks verschillende mogelijkheden. De spits vertelde onlangs nog graag een duo te willen vormen met Suarez, maar staat op de nominatie om te vertrekken uit Madrid vanwege zijn hoge salaris.

In de slotfase van het duel kregen de Madrilenen goede mogelijkheden om alsnog de winst binnen te slepen. Zo was Joao Felix dichtbij met een schot, maar zijn poging ging net naast. Simeone en co hebben nu vier punten uit twee duels. Aanstaande zaterdag (16.00 uur) speelt Atletico Madrid thuis tegen Villarreal, dat vanavond won van Deportivo Alaves: 3-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen