Lewandowski doet na conflict aangifte tegen oud-zaakwaarnemer

27 oktober 2020, 16:14

Robert Lewandowski leeft in onmin met Cezary Kucharski, zijn voormalig zaakwaarnemer. De Poolse spits heeft aangifte gedaan tegen zijn oud-agent, omdat die geld eist van de goaltjesdief van Bayern München. De zaakwaarnemer eist twintig miljoen euro van de aanvaller.

Kucharski wil dat geld ontvangen van de spits, in ruil voor het zwijgen over vermeende belastingontduiking van de aanvaller. Dat stellen diverse Poolse media. Kucharski werkte tien jaar lang als zaakwaarnemer van de spits, maar die laat zijn belangen inmiddels behartigen door Pini Zahavi. In 2018 ging Lewandowksi uiteen met Kucharski, die echter nog geld wil zien. Hij stelt dat Lewandowski geld van zijn bedrijf heeft gestolen en de belastingdienst heeft opgelicht.

Lewandowski heeft inmiddels aangifte gedaan tegen Kucharski en daarnaast is hij bereid om een rechtszaak aan te spannen tegen zijn voormalig zaakwaarnemer. Kucharski stapte onlangs al naar de Duitse pers om daar te vertellen over de misstappen die Lewandowski heeft gedaan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen