Almere City weer even koploper na ruime zege bij Jong Ajax

30 oktober 2020, 20:44

Almere City is weer even koploper van de Eerste Divisie. De ploeg van trainer Ole Tobiasen won zonder al te veel moeite met 1-4 van Jong Ajax, dat al na drie minuten met 0-2 achter stond. Een eigen doelpunt van Neraysho Kasanwirjo betekende een vroege openingstreffer, waarna Thomas Verheydt, Elias Sorensen en Frederik Helstrup de score verder uitbouwde. Kenneth Taylor deed vanaf elf meter nog iets terug namens de Ajacieden.

Almere was goed begonnen aan het seizoen, maar verloor de koppositie aan Cambuur na gelijke spelen tegen FC Den Bosch (1-1) en FC Dordrecht (2-2). Vorige week wist de club wel weer knap te winnen van NAC en dat kreeg vandaag in Amsterdam een goed vervolg. Daarmee herovert Almere City de koppositie, al moet Cambuur nog in actie komen. De Friezen - die nu twee punten minder hebben - spelen maandagavond uit bij Jong PSV.

Achttienjarige Van Bommel redt punt voor MVV

In Helmond heeft MVV in de absolute slotfase een punt uit het vuur weten te slepen. De pas achttienjarige Thomas van Bommel - de zoon van Mark - viel vijf minuten voor tijd in en maakte vervolgens in de derde minuut van de blessuretijd de 1-1. Eerder maakte Jelle Goselink namens Helmond Sport vanaf elf meter de openingstreffer. MVV staat veertiende in de Eerste Divisie met negen punten, één meer dan Helmond Sport, de nummer zestien. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen