"Bij Ajax zijn ze arrogant en denken ze de wereld aan te kunnen"

24 oktober 2021, 14:41

PSV heeft kansen om te winnen tegen Ajax. Dat is de mening van Aad de Mos en Huub Stevens. Smaakmakers Cody Gakpo en Noni Madueke zijn niet van de partij door blessures, maar ook zonder die aanvaller liggen er kansen in de Johan Cruijff ArenA.

Stevens stelt dat het juist een voordeel kan zijn dat de aanvallers ontbreken. "Gaat Schmidt met flankspelers spelen of twee spitsen? Niemand die het nog weet. Iedereen verwacht dat Ajax wel even gaat winnen met 5-0. Misschien ligt daar juist de kans voor PSV door verrassend uit de hoek te komen. Ze zijn als team sterker dan vorig seizoen", aldus de oud-trainer bij Omroep Brabant.

De Mos merkt ook dat de verwachtingen in Amsterdam een stuk hoger zijn dan in Eindhoven voor de kraker tussen de nummer één en twee. "In Amsterdam denken ze al dat ze gewonnen hebben. Bij Ajax zijn ze alweer arrogant en denken ze de hele wereld aan te kunnen. Wacht maar tot zondagmiddag niet alles lukt in de eerste tien minuten, dan ga je de eerste irritaties krijgen."

De voormalig oefenmeester, die in het verleden beide ploegen trainde, verwacht dan ook dat de Eindhovenaren de drie punten meenemen. "Of je moet spelen voor een punt is afhankelijk van het wedstrijdbeeld de eerste tien minuten. Maar geloof me, PSV gaat gewoon winnen." Stevens denkt daar anders over. Hij is tevreden met een puntje. "Zeker gezien de voorgeschiedenis. Het gaat een interessant duel worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen