'Domper voor Barça: Manchester City laat aanvaller toch niet gaan'

28 november 2021, 09:29

FC Barcelona kan Ferran Torres vergeten. De Spaanse aanvaller leek op weg naar Camp Nou, maar een deal lijkt nu van de baan. De club heeft simpelweg niet genoeg geld om de voetballer over te nemen van Manchester City. Dat is niet alleen van de La Liga-ploeg een hard gelach, maar ook voor de speler zelf. Hij wil vertrekken uit Engeland, waar hij nauwelijks speeltijd krijgt.

Sierd de Vos meldde zaterdagavond nog dat een deal een kwestie van tijd leek. De Catalanen zouden vijftig miljoen euro betalen voor de aanvaller en trainer Pep Guardiola zou akkoord hebben gegeven om de speler te laten gaan. Maar voor dat bedrag willen de Engelsen hem niet laten gaan, weet Marca. Manchester City wil twintig miljoen euro extra zien voor de voetballer en hem het liefst pas in de zomer laten vertrekken, gezien het drukke programma. 

Zeventig miljoen is een probleem. De club zette daarna in op een huurdeal met de Spanjaard, maar daar zag de Premier League-grootmacht geen heil in. Daarom moet Barcelona de zoektocht naar een aanvaller vervolgen. Eerder werden Hakim Ziyech, Raheem Sterling, Christian Pulisic en Callum Hudson-Odoi veelvuldig genoemd. Zij kunnen bij hun club niet wekelijks rekenen op speeltijd en leken daarom goedkope opties te zijn voor Barcelona, dat in financieel zwaar weer zit.

Barcelona heeft dringend een spits nodig om de ploeg te versterken. Dat heeft alles te maken met de situatie van Sergio Aguëro. De aanvaller heeft hartproblemen en zijn vriend Samir Nasri liet eerder al weten dat zijn carrière afgelopen is. Of dat nou wel of niet klopt, de spits ligt er sowieso nog wel een tijdje uit. Daarnaast zou Xavi niets zien in Luuk de Jong, waardoor de opties voorin wel erg mager zijn. Niet voor niets moest Sergiño Dest dit seizoen al meerdere keren opdraven als rechtsbuiten.

Lees ook: Opmerkelijke wending: Xavi ontkent geluiden rond Agüero

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen