Van Loen: "Applaus voor Lakic"

8 maart 2008, 09:43

FC Utrecht leek vrijdagavond in het Polman Stadion een punt uit het vuur te kunnen slepen tegen Heracles Almelo, zeker toen Heracles na 58 minuten, bij een 1-1 stand, met tien man kwam te staan. Toch stond FC Utrecht na negentig minuten met lege handen, omdat Lakic de punten door een enorme knal in Almelo hield.

John van Loen, de assistent-trainer van FC Utrecht, baalde dan ook flink van de nederlaag van zijn elftal. "We zijn niet goed begonnen en waren angstig. We wisten dat Heracles Almelo er in de eerste vijftien tot twintig minuten er boven zou vliegen. Toch hebben we nog twee mogelijkheden gehad. In de tweede helft deden we dat een stuk beter. We hebben toen dominant gespeeld en de 1-1 was dan ook terecht. Vervolgens hebben we nog volop kansen gehad maar we waren niet meedogenloos. Wel een groot applaus voor de treffer van Srdjan Lakic."

Heracles-coach Heerkes wat een stuk vrolijker. "We hebben belangrijke punten gepakt en dat in een wedstrijd waarin de verwachtingen hoog gespannen waren. De eerste helft was voor ons en in de tweede helft hadden we meer moeite met de druk van FC Utrecht. We kregen wel mogelijkheden en spraken na de rode kaart af dat we niet zouden teruglopen. Toch viel de gelijkmaker via een schot tussen de linies door en vervolgens kwam de fantastische goal van Lakic. We hebben in deze fase ook geluk gehad", zegt de coach op de website van Heracles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen