Penders en Amoah op tijd fit voor duel met Feyenoord

17 maart 2008, 16:40   Bijgewerkt: 17 maart 2008, 16:49

NAC Breda kent voor de wedstrijd in de halve finale van het nationale bekertoernooi tegen Feyenoord amper personele problemen. Met name Rob Penders en Matthew Amoah waren twijfelgevallen voor de bekerkraker in de Kuip, maar het duo bleek maandag tijdens de laatste training fit genoeg om tot de selectie te behoren.

Naast Penders en Amoah zijn ook Fouad Idabdelhay en Ahmed Ammi, die eveneens met lichte blessures kampten, voldoende hersteld voor het duel met Feyenoord. Of coach Ernie Brandts al deze vier spelers ook opstelt, wilde hij nog niet zeggen. "Ik ben in elk geval erg blij dat ze beschikbaar zijn. Hoe we het precies gaan doen, dat weet ik nog niet. Daar gaan we maar eens een nachtje over slapen. Ik wil in elk geval de flanken bezet hebben met snelle, handige jongens. En of Amoah of Idabdelhay dan in de punt speelt, dat valt ook nog te bezien", zegt hij op de website van NAC Breda.

Brandts ziet, ondanks de uitstekende vorm waarin zijn elftal verkeert, Feyenoord als de grote favoriet om de bekerfinale te bereiken. "Natuurlijk, qua individuele kwaliteit is Feyenoord gewoon beter. Ze beschikken louter over internationals of ex-internationals. Dat zegt voldoende. En dat ze de laatste weken niet in een grootse vorm staken, zegt niets over de wedstrijd van dinsdag. Feyenoord staat er tegen ons echt wel, let maar op", aldus Brandts, die er geen geheim van maakt dat hij gelooft in een stunt van zijn elftal. "Ik vind dat we vanaf de eerste seconde moeten laten zien dat we naar De Kuip zijn gekomen om er terug te keren, voor de finale. Daarvan moeten we de Feyenoorders, zowel op het veld als op de tribune, direct zien te overtuigen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen