Trotse Van Bronckhorst: "Dit is fantastisch"

27 april 2008, 23:55

Giovanni van Bronckhorst heeft in zijn carrière al het nodige meegemaakt, maar de bekerfinale tegen Roda JC zal nog lang in zijn geheugen gegrift staan. Als aanvoerder leidde hij Feyenoord, de club waar hij al zijn hele leven fan van is, naar bekerwinst. "Fantastisch, ik ben hartstikke blij", glundert de middenvelder.

Feyenoord kwam tegen Roda al vroeg op 1-0 via Landzaat, waarna De Guzman nog voor rust de wedstrijd in het slot gooide. "Het was een ideaal scenario voor ons", zegt Van Bronckhorst. "Na de 1-0 zakten we even iets te ver in, daardoor maakten we het onszelf moeilijk. Maar die 2-0 viel precies op het juiste moment."

Toen arbiter Van Hulten na negentig minuten voor de laatste keer floot, was de ontlading volgens Van Bronckhorst enorm. "Ja, natuurlijk. We hebben dit seizoen als team veel klappen gehad, dus het is een groot compliment naar de hele ploeg dat we er vandaag weer stonden. Nu maandag de huldiging op het bordes op de Coolsingel, dat wordt geweldig. De laatste keer dat ik daar stond, was als supporter. Het wordt dus een prachtige ervaring. Hopelijk komen er veel fans."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen