'Feyenoord aast op Zweeds international Farnerud'

31 januari 2006, 12:47

Feyenoord hoopt zich nog vandaag te versterken met de Zweed Pontus Farnerud. De middenvelder moet in Rotterdam de opvolger worden van Hossam Ghaly, die vermoedelijk vertrekt naar Tottenham Hotspur. De 25-jarige Farnerud, die een vaste waarde is in de Zweedse nationale selectie, staat momenteel nog onder contract bij het Franse RC Strasbourg.

Farnerud heeft in Strasbourg nog een contract tot medio 2008. Hoeveel Feyenoord voor hem moet betalen, is vooralsnog onduidelijk. Farnerud stond in het verleden jarenlang onder contract bij AS Monaco, maar slaagde er in het Prinsdom nooit in om echt een vaste waarde te worden. Bij Strasbourg daarentegen heeft Farnerud zich ontwikkeld tot een belangrijke schakel in het elftal. Het is dan ook nog onzeker of de Franse club de Zweed naar Rotterdam zal laten vertrekken.

Eerder deze week liet Feyenoord-trainer Erwin Koeman al weten dat zijn ploeg aasde op een buitenlandse middenvelder. De oefenmeester wilde op dat moment nog geen namen prijsgeven, maar inmiddels is duidelijk geworden dat Koeman doelde op de 25-jarige Farnerud.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen