Stadio Diego Armando Maradona Napoli, Italië

Live verslag Napoli - AZ

DOELPUNT AZ!

• 56'
      Doelpunt! Napoli 0, AZ 1. Schot met rechts van Dani de Wit (AZ) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Jonas Svensson.
  • 52'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Kalidou Koulibaly (Napoli) vanuit het midden van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Matteo Politano met een voorzet uit een corner.
  • 52'
    Corner voor Napoli. Veroorzaakt door Pantelis Chatzidiakos.
  • 51'
    Buitenspel Napoli. Dries Mertens met de pass, maar Victor Osimhen staat buitenspel.
  • 50'
    Buitenspel Napoli. Fabián Ruiz met de pass, maar Hirving Lozano staat buitenspel.
  • 48'
    Hirving Lozano (Napoli) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 48'
    Overtreding van Yukinari Sugawara (AZ).
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Victor Osimhen (Napoli) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Hirving Lozano met een steekpass.