Wedstrijd voorbij, Fortuna Sittard 2, RKC Waalwijk 1.

• 90' +8
      Tweede helft voorbij, Fortuna Sittard 2, RKC Waalwijk 1.
  • 90' +7
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Vitalie Damascan (RKC Waalwijk) vanuit het midden van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Anas Tahiri met een voorzet.
  • 90' +6
    Corner voor RKC Waalwijk. Veroorzaakt door Yanick van Osch.
  • 90' +6
    Schot met links van Vitalie Damascan (RKC Waalwijk) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Richard van der Venne.
  • 90' +5
    Melle Meulensteen (RKC Waalwijk) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +5
  • 90' +3
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ayman Azhil (RKC Waalwijk) van buiten het strafschopgebied te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Anas Tahiri.
  • 90' +2
    Corner voor RKC Waalwijk. Veroorzaakt door Lazaros Rota.
  • 90' +1
      Lisandro Semedo (Fortuna Sittard) krijgt een gele kaart vanwege overdreven vieren van een doelpunt.

DOELPUNT FORTUNA!

• 44'
      Doelpunt! Fortuna Sittard 1, RKC Waalwijk 1. Schot met rechts van Sebastian Polter (Fortuna Sittard) van heel dichtbij in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Zian Flemming.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Zian Flemming (Fortuna Sittard) vanuit het midden van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Lazaros Rota.
  • 44'
    Buitenspel RKC Waalwijk. Said Bakari met de pass, maar Finn Stokkers staat buitenspel.
  • 42'
    Schot met rechts van Zian Flemming (Fortuna Sittard) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Roel Janssen.
  • 41'
  • 40'
    Tesfaldet Tekie (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 40'
    Overtreding van Lennerd Daneels (RKC Waalwijk).
  • 35'
    Schot met rechts van Lisandro Semedo (Fortuna Sittard) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Ben Rienstra.
  • 32'
    Sebastian Polter (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 32'
    Overtreding van Lars Nieuwpoort (RKC Waalwijk).
  • 26'
    Corner voor Fortuna Sittard. Veroorzaakt door Lars Nieuwpoort.
  • 26'
    Hands van Lennerd Daneels (RKC Waalwijk).
  • 25'
    Overtreding van Lisandro Semedo (Fortuna Sittard).
  • 25'
    Paul Quasten (RKC Waalwijk) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 24'
    Cyril Ngonge (RKC Waalwijk) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 24'
    Overtreding van Zian Flemming (Fortuna Sittard).
  • 18'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Zian Flemming (Fortuna Sittard) vanuit het midden van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Mats Seuntjens.
  • 16'
    Schot met rechts van Finn Stokkers (RKC Waalwijk) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Cyril Ngonge met een voorzet.