Live verslag Twente - Sparta

DOELPUNT SPARTA!

• 66'
      Doelpunt! FC Twente 0, Sparta Rotterdam 2. Schot met rechts van Deroy Duarte (Sparta Rotterdam) van buiten het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Mica Pinto.
  • 65'
    Kopbal van Kik Pierie (FC Twente) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Vaclav Cerny met een voorzet.
  • 65'
    Corner voor FC Twente. Veroorzaakt door Dirk Abels.
  • 64'
    Overtreding van Bart Vriends (Sparta Rotterdam).
  • 64'
    Danilo (FC Twente) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 60'
    Luka Ilic (FC Twente) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 60'
    Overtreding van Wouter Burger (Sparta Rotterdam).
  • 55'
  • 55'
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Danilo (FC Twente) vanuit het midden van het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Vaclav Cerny met een voorzet uit een corner.
  • 54'
    Corner voor FC Twente. Veroorzaakt door Mica Pinto.
  • 53'
       Wissel bij Sparta Rotterdam. Jeffry Fortes komt in de plaats van Sven Mijnans.
  • 50'
  • 49'
    Buitenspel Sparta Rotterdam. Lennart Thy met de pass, maar Mario Engels staat buitenspel.
  • 49'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Adil Auassar (Sparta Rotterdam) van buiten het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Lennart Thy.
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Wout Brama (FC Twente) van buiten het strafschopgebied net iets te hoog. Op aangeven van Vaclav Cerny.
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Deroy Duarte (Sparta Rotterdam) van buiten het strafschopgebied te hoog en te ver naar rechts.