Koning Willem II Stadion Tilburg

Live verslag Willem II - PEC

DOELPUNT PEC!

• 61'
      Doelpunt! Willem II 1, PEC Zwolle 2. Schot met rechts van Reza Ghoochannejhad (PEC Zwolle) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Eliano Reijnders.
  • 58'
    Corner voor PEC Zwolle. De bal gaat via Jorn Brondeel over de achterlijn.
  • 58'
    Schot met rechts van Eliano Reijnders (PEC Zwolle) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.

• 57'
      Doelpunt! Willem II 1, PEC Zwolle 1. Schot met links van Reza Ghoochannejhad (PEC Zwolle) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 57'
    Doelpoging van Immanuel Pherai (PEC Zwolle)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Sai van Wermeskerken (PEC Zwolle) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Thomas Lam.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Virgil Misidjan (PEC Zwolle) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Yuta Nakayama met een voorzet.
  • 52'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Reza Ghoochannejhad (PEC Zwolle) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Thomas Lam met een voorzet.
  • 51'
    Overtreding van Virgil Misidjan (PEC Zwolle).
  • 51'
    Lindon Selahi (Willem II) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 48'
    Vangelis Pavlidis (Willem II) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 48'
    Overtreding van Sam Kersten (PEC Zwolle).
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Thomas Lam (PEC Zwolle) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Dean Huiberts.
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Mike Trésor (Willem II) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Pol Llonch uit een directe vrije trap.