Live verslag Groningen - PEC

• 45'
      Eerste helft afgelopen, FC Groningen 1, PEC Zwolle 0.
  • 45'
    Schot met rechts van Jørgen Strand Larsen (FC Groningen) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Daniël van Kaam.
  • 41'
    Schot met links van Mo El Hankouri (FC Groningen) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Tomas Suslov.
  • 40'
    Corner voor FC Groningen. De bal gaat via Thomas Lam over de achterlijn.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Sai van Wermeskerken (PEC Zwolle) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Mo El Hankouri (FC Groningen) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 38'
    Schot met rechts van Virgil Misidjan (PEC Zwolle) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Thomas Buitink.
  • 37'
    Tomas Suslov (FC Groningen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
    Overtreding van Mustafa Saymak (PEC Zwolle).
  • 34'
    Corner voor PEC Zwolle. De bal gaat via Ramon Pascal Lundqvist over de achterlijn.
  • 34'
    Schot met links van Manuel Benson (PEC Zwolle) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Mustafa Saymak.
  • 32'
    Corner voor FC Groningen. De bal gaat via Yuta Nakayama over de achterlijn.
  • 31'
    Tomas Suslov (FC Groningen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 31'
    Overtreding van Pelle Clement (PEC Zwolle).
  • 28'
    Overtreding van Thomas Lam (PEC Zwolle).
  • 28'
    Alessio Da Cruz (FC Groningen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 27'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Jørgen Strand Larsen (FC Groningen) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Ramon Pascal Lundqvist met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 27'
  • 27'
  • 24'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Tomas Suslov (FC Groningen) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Mo El Hankouri met een voorzet.