Eerste helft afgelopen, Sparta Rotterdam 1, Fortuna Sittard 1.
  • 45' +1
    Corner voor Fortuna Sittard. De bal gaat via Michael Heylen over de achterlijn.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Mickael Tirpan (Fortuna Sittard) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 42'
    Buitenspel Sparta Rotterdam. Michael Heylen met de pass, maar Danzell Gravenberch staat buitenspel.
  • 39'
    Beslissing VAR: penalty Fortuna Sittard.
  • 38'
    Overtreding van Sebastian Polter (Fortuna Sittard).
  • 38'
    Dirk Abels (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Lennart Thy (Sparta Rotterdam) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog uit een corner.
  • 36'
    Corner voor Sparta Rotterdam. De bal gaat via Yanick van Osch over de achterlijn.
  • 36'
    Schot met links van Abdou Harroui (Sparta Rotterdam) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Laros Duarte.
  • 33'
  • 33'
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Zian Flemming (Fortuna Sittard) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Lisandro Semedo met een voorzet.

DOELPUNT SPARTA!

• 30'
      Doelpunt! Sparta Rotterdam 1, Fortuna Sittard 1. Schot met rechts van Danzell Gravenberch (Sparta Rotterdam) van heel dichtbij in het midden van het doel.
  • 30'
    Doelpoging van Deroy Duarte (Sparta Rotterdam)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Abdou Harroui met een voorzet.
  • 30'
    Doelpoging van Lennart Thy (Sparta Rotterdam)! Schot met rechts vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant wordt geblokt.
  • 29'
    Doelpoging van Lennart Thy (Sparta Rotterdam)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Abdou Harroui.
  • 28'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Zian Flemming (Fortuna Sittard) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een directe vrije trap.
  • 27'
    Mats Seuntjens (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 27'
    Overtreding van Adil Auassar (Sparta Rotterdam).
  • 23'
    Schot met rechts van Laros Duarte (Sparta Rotterdam) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Danzell Gravenberch.