Wedstrijd afgelopen, ADO Den Haag 2, PSV 2.

Tweede helft afgelopen, ADO Den Haag 2, PSV 2.
    Doelpoging van Denzel Dumfries (PSV)! Schot met rechts van heel dichtbij wordt geblokt. Op aangeven van Erick Gutiérrez met een kopbal.
    Corner voor PSV. De bal gaat via Milan van Ewijk over de achterlijn.

DOELPUNT ADO!

DOELPUNT PSV!

• 50'
      Doelpunt! ADO Den Haag 1, PSV 1. Schot met rechts van Donyell Malen (PSV) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Yorbe Vertessen.
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Eran Zahavi (PSV) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Philipp Max met een voorzet.
  • 45'
       Wissel bij ADO Den Haag. Gianni Zuiverloon komt in het veld voor Tomislav Gomelt.
  • 45'
      Tweede helft begint ADO Den Haag 1, PSV 0.

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, ADO Den Haag 1, PSV 0.
  • 45' +2
    Schot met rechts van Donyell Malen (PSV) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Timo Baumgartl met een kopbal.
  • 45' +2
    Doelpoging van Ryan Thomas (PSV)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 45' +2
    Corner voor PSV. De bal gaat via Martin Fraisl over de achterlijn.
  • 45' +1
    Schot met rechts van Eran Zahavi (PSV) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Yorbe Vertessen.
  • 45' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ryan Thomas (PSV) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 40'
    Corner voor PSV. De bal gaat via Shaquille Pinas over de achterlijn.
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Eran Zahavi (PSV) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Pablo Rosario.
  • 36'
    Michiel Kramer (ADO Den Haag) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 36'
    Overtreding van Ibrahim Sangaré (PSV).
  • 35'
    Schot met rechts van Eran Zahavi (PSV) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 33'
  • 32'
    Corner voor PSV. De bal gaat via Jamal Amofa over de achterlijn.
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Yorbe Vertessen (PSV) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Philipp Max.
  • 30'
    Hands van Bobby Adekanye (ADO Den Haag).
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Shaquille Pinas (ADO Den Haag) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel vanuit een dood spelmoment.
  • 29'
    Overtreding van Jordan Teze (PSV).
  • 29'
    Bobby Adekanye (ADO Den Haag) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 28'
    Doelpoging van Yorbe Vertessen (PSV)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Eran Zahavi.