Wedstrijd afgelopen, FC Emmen 3, PEC Zwolle 2.

• 90' +5
      Tweede helft afgelopen, FC Emmen 3, PEC Zwolle 2.
  • 90' +5
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Bram van Polen (PEC Zwolle) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Dean Huiberts vanuit een dood spelmoment.
  • 90' +4
    Buitenspel FC Emmen. Miguel Araujo met de pass, maar Michael de Leeuw staat buitenspel.
  • 90' +3
       Wissel bij FC Emmen. Keziah Veendorp komt in het veld voor Caner Cavlan.
  • 90' +2
    Overtreding van Michael de Leeuw (FC Emmen).
  • 90' +2
    Yuta Nakayama (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +1
    Doelpoging van Manuel Benson (PEC Zwolle)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Virgil Misidjan.
  • 90'
    Overtreding van Hilal Ben Moussa (FC Emmen).
  • 90'
    Manuel Benson (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 88'
    Corner voor PEC Zwolle. De bal gaat via Glenn Bijl over de achterlijn.
  • 88'
    Schot met rechts van Nikolai Laursen (FC Emmen) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Sergio Peña.

DOELPUNT PEC!

DOELPUNT EMMEN!

• 45'
      Eerste helft afgelopen, FC Emmen 2, PEC Zwolle 1.

• 39'
      Doelpunt! FC Emmen 1, PEC Zwolle 1. Schot met links van Bram van Polen (PEC Zwolle) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Manuel Benson vanuit een dood spelmoment.
  • 38'
    Virgil Misidjan (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.