Live verslag Vitesse - VVV

DOELPUNT VITESSE!

• 56'
      Doelpunt! Vitesse 2, VVV-Venlo 1. Schot met links van Riechedly Bazoer (Vitesse) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Matús Bero.
  • 55'
    Overtreding van Meritan Shabani (VVV-Venlo).
  • 55'
    Loïs Openda (Vitesse) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Jacob Rasmussen (Vitesse) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Oussama Tannane met een voorzet uit een corner.
  • 54'
    Corner voor Vitesse. De bal gaat via Tobias Pachonik over de achterlijn.
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Zinedine Machach (VVV-Venlo) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 52'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Eli Dasa (Vitesse) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Matús Bero.
  • 47'
    Matús Bero (Vitesse) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 47'
    Overtreding van Zinedine Machach (VVV-Venlo).
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Loïs Openda (Vitesse) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Matús Bero.
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Sondre Tronstad (Vitesse) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel uit een corner.
  • 46'
    Doelpoging van Danilho Doekhi (Vitesse)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Armando Broja.
  • 46'
    Corner voor Vitesse. De bal gaat via Thorsten Kirschbaum over de achterlijn.
  • 46'
    Schot met rechts van Armando Broja (Vitesse) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Oussama Tannane.
  • 45'
      Tweede helft begint Vitesse 1, VVV-Venlo 1.

DOELPUNT VVV!

• 18'
    Doelpunt! Vitesse 1, VVV-Venlo 1. Georgios Giakoumakis (VVV-Venlo) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.
  • 16'
    Strafschop VVV-Venlo. Torino Hunte lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 16'
    Strafschop veroorzaakt door Riechedly Bazoer (Vitesse) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 16'
    Schot met rechts van Matús Bero (Vitesse) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Eli Dasa met een voorzet.
  • 14'
  • 14'
  • 14'
    Corner voor VVV-Venlo. De bal gaat via Danilho Doekhi over de achterlijn.
  • 11'
  • 11'
    Danilho Doekhi (Vitesse) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 9'
  • 9'
    Sondre Tronstad (Vitesse) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 6'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Oussama Tannane (Vitesse) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Loïs Openda.