Wedstrijd afgelopen, Fortuna Sittard 1, PSV 3.

DOELPUNT PSV!

DOELPUNT FORTUNA!

• 26'
      Doelpunt! Fortuna Sittard 0, PSV 2. Schot met rechts van Eran Zahavi (PSV) van heel dichtbij in het midden van het doel. Op aangeven van Philipp Max.
  • 24'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Lisandro Semedo (Fortuna Sittard) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek. Op aangeven van Mats Seuntjens.
  • 23'
    Schot met rechts van Donyell Malen (PSV) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Eran Zahavi.
  • 22'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Olivier Boscagli (PSV) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Philipp Max met een voorzet uit een corner.
  • 22'
    Corner voor PSV. De bal gaat via George Cox over de achterlijn.
  • 21'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Eran Zahavi (PSV) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Yorbe Vertessen met een steekpass na een snelle counter.
  • 20'
    Corner voor Fortuna Sittard. De bal gaat via Philipp Max over de achterlijn.
  • 15'
    Overtreding van Ibrahim Sangaré (PSV).
  • 15'
    Ben Rienstra (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 12'
    Sebastian Polter (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.