Live verslag Groningen - Emmen

• 90' +5
      Tweede helft afgelopen, FC Groningen 1, FC Emmen 1.
  • 88'
    Doelpoging van Paul Gladon (FC Emmen)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Nikolai Laursen met een voorzet.
  • 88'
    Corner voor FC Emmen. De bal gaat via Sergio Padt over de achterlijn.
  • 87'
    Corner voor FC Emmen. De bal gaat via Wessel Dammers over de achterlijn.
  • 87'
    Doelpoging van Jari Vlak (FC Emmen)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Kerim Frei.
  • 84'
    Corner voor FC Groningen. De bal gaat via Glenn Bijl over de achterlijn.
  • 83'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Glenn Bijl (FC Emmen) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog.
  • 81'
    Overtreding van Paulos Abraham (FC Groningen).
  • 81'
    Glenn Bijl (FC Emmen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 80'
       Wissel bij FC Emmen. Nikolai Laursen komt in het veld voor Sergio Peña.
  • 79'
    Kopbal van Paul Gladon (FC Emmen) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het doelgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Michael de Leeuw met een voorzet.
  • 77'
    Wessel Dammers (FC Groningen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 77'
    Overtreding van Michael de Leeuw (FC Emmen).
  • 76'
       Wissel bij FC Groningen. Sam Schreck komt in het veld voor Tomas Suslov.
  • 75'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Miguel Araujo (FC Emmen) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Glenn Bijl met een voorzet uit een corner.
  • 75'
    Corner voor FC Emmen. De bal gaat via Mo El Hankouri over de achterlijn.
  • 72'
       Wissel bij FC Emmen. Paul Gladon komt in het veld voor Luka Adzic , die niet verder kan door een blessure.
  • 70'
    Schot met rechts van Paulos Abraham (FC Groningen) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 66'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Michael de Leeuw (FC Emmen) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Keziah Veendorp.
  • 66'
    Schot met links van Alessio Da Cruz (FC Groningen) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Tomas Suslov.
  • 65'
       Wissel bij FC Groningen. Paulos Abraham komt in het veld voor Patrick Joosten.
  • 65'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Tomas Suslov (FC Groningen) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts.
  • 64'
    Overtreding van Nick Bakker (FC Emmen).
  • 64'
    Patrick Joosten (FC Groningen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 63'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Mo El Hankouri (FC Groningen) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Ahmed El Messaoudi.