DOELPUNT RKC!

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, RKC Waalwijk 2, FC Groningen 1.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Patrick Joosten (FC Groningen) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Ahmed El Messaoudi met een kopbal.
  • 41'
    Lennerd Daneels (RKC Waalwijk) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 41'
    Overtreding van Gabriel Gudmundsson (FC Groningen).
  • 39'
    Tomas Suslov (FC Groningen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 39'
    Overtreding van Richard van der Venne (RKC Waalwijk).
  • 37'
    Schot met links van Tomas Suslov (FC Groningen) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Mo El Hankouri.
  • 36'
    Schot met links van Tomas Suslov (FC Groningen) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Patrick Joosten.
  • 34'
    Doelpoging van Patrick Joosten (FC Groningen)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Alessio Da Cruz.

DOELPUNT GRONINGEN!

• 32'
      Doelpunt! RKC Waalwijk 2, FC Groningen 1. Schot met rechts van Ahmed El Messaoudi (FC Groningen) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Patrick Joosten.
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Anas Tahiri (RKC Waalwijk) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Said Bakari uit een corner.
  • 30'
    Corner voor RKC Waalwijk. De bal gaat via Bart van Hintum over de achterlijn.
  • 30'
    Doelpoging van Lennerd Daneels (RKC Waalwijk)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Richard van der Venne.
  • 29'
    Doelpoging van Daniël van Kaam (FC Groningen)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Patrick Joosten.
  • 28'
    Corner voor FC Groningen. De bal gaat via Anas Tahiri over de achterlijn.
  • 27'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Alessio Da Cruz (FC Groningen) van heel dichtbij gaat links naast het doel. Op aangeven van Mo El Hankouri.
  • 26'
    Kopbal van Richard van der Venne (RKC Waalwijk) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Said Bakari met een voorzet.
  • 25'
    Overtreding van Alessio Da Cruz (FC Groningen).
  • 25'
    Vurnon Anita (RKC Waalwijk) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 23'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Thijs Oosting (RKC Waalwijk) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Ola John met een voorzet.
  • 22'
    Corner voor RKC Waalwijk. De bal gaat via Ahmed El Messaoudi over de achterlijn.
  • 22'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Richard van der Venne (RKC Waalwijk) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Ola John met een voorzet uit een corner.
  • 22'
    Corner voor RKC Waalwijk. De bal gaat via Sergio Padt over de achterlijn.
  • 22'
    Schot met rechts van Thijs Oosting (RKC Waalwijk) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Lennerd Daneels.
  • 20'
    Overtreding van Ahmed El Messaoudi (FC Groningen).
  • 20'
    Vurnon Anita (RKC Waalwijk) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 18'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Gabriel Gudmundsson (FC Groningen) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog uit een corner.