Live verslag Emmen - Groningen

DOELPUNT GRONINGEN!

• 61'
      Doelpunt! FC Emmen 0, FC Groningen 3. Schot met rechts van Alessio Da Cruz (FC Groningen) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Arjen Robben met een steekpass.
  • 54'
    Corner voor FC Emmen. De bal gaat via Bart van Hintum over de achterlijn.
  • 54'
      Ramon Pascal Lundqvist (FC Groningen) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 54'
      Bart van Hintum (FC Groningen) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 54'
    Kerim Frei (FC Emmen) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 54'
    Overtreding van Ramon Pascal Lundqvist (FC Groningen).
  • 53'
    Schot met rechts van Alessio Da Cruz (FC Groningen) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Arjen Robben.
  • 52'
      Jari Vlak (FC Emmen) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 52'
    Overtreding van Jari Vlak (FC Emmen).
  • 52'
    Damil Dankerlui (FC Groningen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

• 51'
      Doelpunt! FC Emmen 0, FC Groningen 2. Schot met rechts van Alessio Da Cruz (FC Groningen) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Arjen Robben vanuit een dood spelmoment.
  • 51'
    Overtreding van Sergio Peña (FC Emmen).
  • 51'
    Alessio Da Cruz (FC Groningen) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Alessio Da Cruz (FC Groningen) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Arjen Robben.