Wedstrijd afgelopen, PEC Zwolle 0, Vitesse 1.

Eerste helft afgelopen, PEC Zwolle 0, Vitesse 1.
  • 45' +2
    Corner voor Vitesse. De bal gaat via Rico Strieder over de achterlijn.
  • 43'
    Schot met links van Nikolai Baden Frederiksen (Vitesse) gered door de keeper! De poging van meer dan 30 meter werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Maximilian Wittek.
  • 40'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Tomas Hajek (Vitesse) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 38'
       Wissel bij Vitesse. Enzo Cornelisse komt in het veld voor Riechedly Bazoer , die niet verder kan door een blessure.
  • 35'
    Rico Strieder (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 35'
    Overtreding van Maximilian Wittek (Vitesse).
  • 32'
    Corner voor PEC Zwolle. De bal gaat via Markus Schubert over de achterlijn.
  • 32'
    Schot met rechts van Sam Kersten (PEC Zwolle) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Kenneth Paal met een voorzet.
  • 32'
    Corner voor PEC Zwolle. De bal gaat via Maximilian Wittek over de achterlijn.
  • 30'
      Matús Bero (Vitesse) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 30'
    Rico Strieder (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 30'
    Overtreding van Matús Bero (Vitesse).
  • 28'
    Slobodan Tedic (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 28'
    Overtreding van Sondre Tronstad (Vitesse).
  • 26'
    Buitenspel Vitesse. Million Manhoef met de pass, maar Loïs Openda staat buitenspel.
  • 23'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Million Manhoef (Vitesse) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Nikolai Baden Frederiksen.
  • 23'
  • 23'
    Mees de Wit (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 23'
    Kopbal van Bram van Polen (PEC Zwolle) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Kenneth Paal.
  • 22'
    Overtreding van Tomas Hajek (Vitesse).
  • 22'
    Mustafa Saymak (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.