Live verslag Vitesse - Rennes

DOELPUNT RENNES!

• 69'
      Doelpunt! Vitesse 1, Rennes 2. Schot met rechts van Kamaldeen Sulemana (Rennes) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Loum Tchaouna met een voorzet.
  • 67'
      Loïs Openda (Vitesse) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 66'
    Hamari Traoré (Rennes) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 66'
    Overtreding van Loïs Openda (Vitesse).
  • 66'
    Buitenspel Vitesse. Yann Gboho met de pass, maar Loïs Openda staat buitenspel.
  • 64'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de linkerpaal! Schot met rechts van Kamaldeen Sulemana (Rennes) van buiten het strafschopgebied. Op aangeven van Adrien Truffert.
  • 60'
      Tomas Hajek (Vitesse) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 60'
    Overtreding van Tomas Hajek (Vitesse).
  • 60'
    Hamari Traoré (Rennes) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 59'
    Overtreding van Maximilian Wittek (Vitesse).
  • 59'
    Loum Tchaouna (Rennes) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 57'
       Wissel bij Vitesse. Tomas Hajek komt in het veld voor Riechedly Bazoer , die niet verder kan door een blessure.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Kamaldeen Sulemana (Rennes) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Serhou Guirassy.
  • 56'
    Schot met rechts van Martin Terrier (Rennes) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Hamari Traoré.
  • 56'
    Schot met links van Nikolai Baden Frederiksen (Vitesse) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 55'
      Loic Badé (Rennes) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 55'
    Overtreding van Loic Badé (Rennes).
  • 55'
    Nikolai Baden Frederiksen (Vitesse) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Nikolai Baden Frederiksen (Vitesse) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Matús Bero.