Live verslag AZ - Jablonec

• 90' +3
      Tweede helft afgelopen, AZ 1, FK Jablonec 0.
  • 90'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Vaclav Pilar (FK Jablonec) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Martin Nespor.
  • 90'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Zakaria Aboukhlal (AZ) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Fredrik Midtsjø met een voorzet.
  • 89'
       Wissel bij AZ. Sam Beukema komt in het veld voor Albert Gudmundsson.
  • 88'
    Overtreding van Vaclav Pilar (FK Jablonec).
  • 88'
    Jordy Clasie (AZ) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 87'
    Buitenspel FK Jablonec. Jan Krob met de pass, maar Antonín Vanícek staat buitenspel.
  • 85'
       Wissel bij FK Jablonec. Antonín Vanícek komt in het veld voor Jakub PovAZanec.
  • 84'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jesper Karlsson (AZ) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Albert Gudmundsson.
  • 83'
      Jan Krob (FK Jablonec) krijgt een gele kaart.
  • 82'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Zakaria Aboukhlal (AZ) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 79'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met rechts van Albert Gudmundsson (AZ) vanaf de linkerkant van het doelgebied. Op aangeven van Yukinari Sugawara met een voorzet.
  • 77'
       Wissel bij AZ. Aslak Fonn Witry komt in het veld voor Owen Wijndal.
  • 76'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Zakaria Aboukhlal (AZ) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 69'
    Buitenspel AZ. Dani de Wit met de pass, maar Zakaria Aboukhlal staat buitenspel.
  • 68'
       Wissel bij FK Jablonec. Tomás Malínsky komt in het veld voor Dominik Plestil.
  • 68'
  • 65'
       Wissel bij AZ. Zakaria Aboukhlal komt in het veld voor Vangelis Pavlidis.
  • 64'
    Overtreding van Vojtech Kubista (FK Jablonec).
  • 64'
    Dani de Wit (AZ) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 62'
    Corner voor AZ. De bal gaat via Jan Hanus over de achterlijn.
  • 62'
    Schot met rechts van Albert Gudmundsson (AZ) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Fredrik Midtsjø.
  • 61'
    Corner voor AZ. De bal gaat via Jan Krob over de achterlijn.
  • 58'
    Corner voor FK Jablonec. De bal gaat via Fredrik Midtsjø over de achterlijn.
  • 58'
    Doelpoging van David Houska (FK Jablonec)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Vaclav Pilar.
  • 57'
      Pantelis Hatzidiakos (AZ) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 57'
    Overtreding van Pantelis Hatzidiakos (AZ).
  • 57'
    Vaclav Pilar (FK Jablonec) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jesper Karlsson (AZ) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Martin Nespor (FK Jablonec) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Vaclav Pilar.