Live verslag Willem II - Fortuna

DOELPUNT WILLEM II!

DOELPUNT FORTUNA!

• 53'
      Doelpunt! Willem II 0, Fortuna Sittard 1. Schot met rechts van Tijanni Noslin (Fortuna Sittard) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van George Cox.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ben Rienstra (Fortuna Sittard) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Mats Seuntjens.
  • 50'
    Overtreding van Emil Bergström (Willem II).
  • 50'
    Zian Flemming (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 49'
    Corner voor Fortuna Sittard. De bal gaat via Timon Wellenreuther over de achterlijn.
  • 49'
    Schot met links van Zian Flemming (Fortuna Sittard) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het doelgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Mats Seuntjens met een kopbal.
  • 46'
    Corner voor Fortuna Sittard. De bal gaat via Ulrik Jenssen over de achterlijn.
  • 46'
    Schot met links van Mats Seuntjens (Fortuna Sittard) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Zian Flemming.