Live verslag PSV - Utrecht

DOELPUNT PSV!

• 50'
      Doelpunt! PSV 3, FC Utrecht 1. Schot met links van Ritsu Doan (PSV) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Erick Gutiérrez.Doelpunt bevestigd door VAR.
  • 48'
    Schot met links van Ritsu Doan (PSV) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Cody Gakpo.
  • 46'
    Overtreding van Olivier Boscagli (PSV).
  • 46'
    Remco Balk (FC Utrecht) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 45'
    Buitenspel PSV. André Ramalho met de pass, maar Bruma staat buitenspel.
  • 45'
      Tweede helft begint PSV 2, FC Utrecht 1.
  • 45'
       Wissel bij PSV. Armando Obispo komt in het veld voor Carlos Vinícius.

• 34'
      Doelpunt! PSV 2, FC Utrecht 1. Schot met links van André Ramalho (PSV) vanaf de rechterkant van het doelgebied in het midden van het doel uit een corner.
  • 33'
    Corner voor PSV. De bal gaat via Maarten Paes over de achterlijn.
  • 33'
    Schot met links van Carlos Vinícius (PSV) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 31'
      Hidde ter Avest (FC Utrecht) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 31'
    Overtreding van Hidde ter Avest (FC Utrecht).
  • 31'
    Bruma (PSV) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Anastasios Douvikas (FC Utrecht) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Adam Maher met een voorzet uit een corner.
  • 30'
    Corner voor FC Utrecht. De bal gaat via Ritsu Doan over de achterlijn.
  • 30'
    Doelpoging van Adam Maher (FC Utrecht)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 29'
    Mark van der Maarel (FC Utrecht) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.