Tweede helft afgelopen, Sparta Rotterdam 2, Vitesse 2.

DOELPUNT SPARTA!

DOELPUNT VITESSE!

• 36'
      Doelpunt! Sparta Rotterdam 0, Vitesse 2. Schot met links van Nikolai Baden Frederiksen (Vitesse) vanaf de linkerkant van het doelgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Jacob Rasmussen uit een corner.
  • 36'
    Corner voor Vitesse. De bal gaat via Bart Vriends over de achterlijn.
  • 34'
    Corner voor Vitesse. De bal gaat via Maduka Okoye over de achterlijn.
  • 34'
    Schot met links van Nikolai Baden Frederiksen (Vitesse) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 28'
    Kopbal van Tom Beugelsdijk (Sparta Rotterdam) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Bryan Smeets met een voorzet.
  • 28'
    Corner voor Sparta Rotterdam. De bal gaat via Million Manhoef over de achterlijn.
  • 23'
    Doelpoging van Nikolai Baden Frederiksen (Vitesse)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 22'
    Overtreding van Tom Beugelsdijk (Sparta Rotterdam).
  • 22'
    Nikolai Baden Frederiksen (Vitesse) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 18'
    Lennart Thy (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.