Wedstrijd afgelopen, RKC Waalwijk 2, Fortuna Sittard 1.

DOELPUNT FORTUNA!

DOELPUNT RKC!

• 18'
      Doelpunt! RKC Waalwijk 2, Fortuna Sittard 0. Schot met rechts van Michiel Kramer (RKC Waalwijk) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Finn Stokkers.
  • 17'
    Schot met links van Jens Odgaard (RKC Waalwijk) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Alexander Büttner met een voorzet.
  • 16'
    Corner voor RKC Waalwijk. De bal gaat via Martin Angha over de achterlijn.
  • 16'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Dario Van den Buijs (RKC Waalwijk) van heel dichtbij gaat links naast het doel. Op aangeven van Alexander Büttner met een voorzet uit een corner.
  • 15'
    Corner voor RKC Waalwijk. De bal gaat via Nigel Lonwijk over de achterlijn.
  • 12'
    Doelpoging van Jens Odgaard (RKC Waalwijk)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Finn Stokkers.
  • 8'
    Doelpoging van Andreas Samaris (Fortuna Sittard)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ben Rienstra.
  • 7'
    Doelpoging van Zian Flemming (Fortuna Sittard)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Mats Seuntjens.
  • 7'
    Andreas Samaris (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 7'
    Overtreding van Jens Odgaard (RKC Waalwijk).
  • 6'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Jens Odgaard (RKC Waalwijk) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links.
  • 6'
    Hands van Mats Seuntjens (Fortuna Sittard).
  • 4'
    Schot met links van Ben Rienstra (Fortuna Sittard) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Andreas Samaris.
  • 4'
    Doelpoging van Mats Seuntjens (Fortuna Sittard)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ben Rienstra.