Wedstrijd afgelopen, Go Ahead Eagles 1, AZ 4.

Eerste helft afgelopen, Go Ahead Eagles 1, AZ 3.
    Fredrik Midtsjø (AZ) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45' +2
    Overtreding van Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles).
  • 45' +1
    Kopbal van Dani de Wit (AZ) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Owen Wijndal met een voorzet.

• 41'
      Doelpunt! Go Ahead Eagles 1, AZ 3. Schot met links van Vangelis Pavlidis (AZ) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Dani de Wit.
  • 40'
    Overtreding van Vangelis Pavlidis (AZ).
  • 40'
    Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 39'
    Schot met links van Vangelis Pavlidis (AZ) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Håkon Evjen met een steekpass.
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Håkon Evjen (AZ) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links.

• 32'
      Doelpunt! Go Ahead Eagles 1, AZ 2. Schot met rechts van Vangelis Pavlidis (AZ) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Dani de Wit.
  • 31'
    Corner voor AZ. De bal gaat via Jay Idzes over de achterlijn.
  • 31'
    Dani de Wit (AZ) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 31'
  • 29'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Isac Lidberg (Go Ahead Eagles) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 28'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Håkon Evjen (AZ) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Jesper Karlsson met een voorzet.

• 26'
      Doelpunt! Go Ahead Eagles 1, AZ 1. Kopbal van Sam Beukema (AZ) vanaf de linkerkant van het doelgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Jesper Karlsson met een voorzet uit een corner.