Live: Oranje-dagboek #5

18:17

Pierre van Hooijdonk heeft halverwege de wedstrijd tussen het Nederlands elftal en Ecuador bondscoach Louis van Gaal het advies gegeven om Teun Koopmeiners eruit te halen.

16:50

Rafael van der Vaart denkt dat bondscoach Louis van Gaal er verstandig aan heeft gedaan om Teun Koopmeiners als partner van Frenkie de Jong op het middenveld te kiezen.

15:55

De opstelling van het Nederlands elftal voor de WK-wedstrijd tegen Ecuador is bekend. Bondscoach Louis van Gaal heeft ten opzichte van het duel met Senegal (0-2 winst) drie wijzigingen doorgevoerd.

09:03

Het Nederlands elftal zal om 14:00 uur ook de wedstrijd tussen Qatar en Ecuador met een schuin oog in de gaten houden. Als het gastland níét wint, is Oranje bij een zege op Ecuador al zeker van een plek in de knock-outfase.

08:11

Louis van Gaal maakte donderdag al duidelijk dat Memphis Depay nog geen hele wedstrijd zal spelen. Toch denkt Jan Joost van Gangelen te weten dat hij wél aan de aftrap zal staan.

07:54

Welkom in het vijfde Oranje-dagboek van dit WK! Volg hier alles rondom de tweede groepswedstrijd van Oranje tegen Ecuador.