Prijsvraag: Win een voetbalreis naar Schalke 04!

P

Eurosport 2 is de zender voor liefhebbers van onder meer basketball, Australian Football, martial arts, wielrennen, tennis, auto- en motorsporten en snooker. En van voetbal, want de komende drie seizoenen zijn ook de wedstrijden uit de twee hoogste Duitse voetbaldivisies er te zien. Elk speelweekend vijf duels uit de Bundesliga en twee uit de Bundesliga 2. Live!

Bundesliga
De Bundesliga is de hoogste Duitse voetbaldivisie en met gemiddeld 45.000 fans op de tribune ook de drukst bezochte voetbalcompetitie van Europa. Op dit moment zijn onder meer Arjen Robben, Klaas-Jan Huntelaar, Edson Braafheid, Ryan Babel, Eljero Elia, Luuk de Jong en Bas Dost in de Bundesliga actief. Elk speelweekend zendt Eurosport 2 vijf duels uit de Bundesliga live uit en twee uit de Bundesliga 2, aangevuld met voorbeschouwingen en samenvattingen.

Bundesliga: vanaf 24 aug. elke vrijdag om 20:30 uur, zaterdag om 15:30 uur en 18:30 uur en zondag om 15:30 uur en 17:30 uur. Bundesliga 2: vanaf 3 aug. op vrijdag 18:00 uur en maandag om 20:30 uur.

Naar Schalke 04 met Eurosport?
Om dit te vieren heeft Eurosport Benelux speciaal voor de bezoekers van FCupdate een supermooie prijs samengesteld: een voetbalreisje voor 2 personen naar een thuiswedstrijd van FC Schalke 04.

De prijs is inclusief:
- Vervoer heen en terug (naar en van Gelsenkirchen) met een luxe bus vanaf het Olympisch Stadion in Amsterdam
- Tickets voor een thuiswedstrijd van FC Schalke 04
- Hotelovernachting in Gelsenkirchen


Sorry, de prijsvraag is inmiddels afgesloten