Loting: Ajax-Roda JC, PSV-AZ

2 februari 2006, 22:55

Ajax en PSV zijn slechts één thuiswedstrijd verwijderd van de finale van het toernooi om de Gatorade Cup. Tijdens de loting in het Abe Lenstra Stadion koppelde Ajax-spits Huntelaar zijn ploeg aan Roda JC, terwijl AZ op bezoek moet bij PSV. 

Klaas Jan Huntelaar kon zich direct na de loting met een grijns op zijn gezicht melden bij zijn ploeggenoten. De spits koppelde Ajax niet alleen aan de op papier zwakste opponent (Roda), maar schonk zijn ploeg bovendien het thuisvoordeel. De ploeg van Danny Blind moet in de eigen Arena af zien te rekenen met de Limburgers, die dinsdag met 0-2 wisten te winnen van Helmond Sport.

De kraker van de halve finale is de wedstrijd tussen PSV en AZ, de huidige nummers één en drie van de eredivisie. Eerder dit seizoen eindigde het onderlinge treffen tussen beide ploegen in 3-0 voor de Eindhovenaren. Tijdens dat duel werd Ron Vlaar met een rode kaart van het veld gestuurd. PSV bereikte de halve finale door FC Groningen woensdag met 2-3 opzij te zetten, AZ was met 4-0 te sterk voor MVV.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen