Shearer wil Souness niet opvolgen

3 februari 2006, 13:11

De belangrijkste kandidaat om Graeme Souness op te volgen als manager van Newcastle United heeft bedankt voor de eer. Alan Shearer, al jarenlang de spits en het boegbeeld van de Britse club, heeft laten weten dat hij het nog te vroeg vindt om om als manager aan de slag te gaan. "Ik wil de club niet teleurstellen, maar ik vind de tijd nog niet rijp om deze stap te zetten", zegt hij.

Direct na het ontslag van Souness werd Shearer naar voren geschoven als belangrijkste kandidaat om de Schot op te volgen. Shearer is vereerd, maar bedankt voor de eer. "Dit is mijn club, ik zal altijd een zwart-wit hart hebben. Toch wil ik nu nog geen manager worden. Ik vind het nog te vroeg om nu al als manager aan de slag te gaan. Ik denk altijd in het belang van Newcastle United en ik denk dat het voor de club het beste is om op zoek te gaan naar iemand anders."

"Newcastle is een fantastische club en alle voorwaarden zijn aanwezig om hier iets moois op te bouwen. Ik hoop dat de volgende manager daarin zal slagen. Ik krijg ooit misschien nog wel een keer de kans om hier manager te worden, maar voorlopig bedank ik voor de eer. Hopelijk doet de volgende manager het geweldig en kan hij hier de komende jaren iets moois neerzetten", aldus de 35-jarige spits.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen