Pardo ziek, Greene lijkt duel met Ajax te halen

3 februari 2006, 14:28

De kans is klein dat Sebastian Pardo komende zondag in actie kan komen in de wedstrijd tegen Ajax. De middenvelder van Feyenoord is ziek. Een meevaller voor Feyenoord-trainer Erwin Koeman is dat rechtsback Serginho Greene vermoedelijk wel aan de aftrap kan verschijnen. De Amsterdamse verdediger is vrijwel helemaal hersteld van de liesblessure die hem de laatste dagen aan de kant hield.

Trainer Erwin Koeman liet vrijdag weten dat hij niet meer rekent op Pardo. De Chileen is weliswaar helemaal hersteld van de voetblessure waarmee hij de laatste weken kampte, maar is geveld door griep. Hoewel Koeman nog geen definitieve streep door de naam van de middenvelder wilde zetten, liet hij doorschemeren dat de kans bijzonder klein is dat Pardo in actie kan komen.

Goed nieuws voor Koeman is echter dat het herstel van Serginho Greene voorspoedig verloopt. De verdediger trainde donderdag voor het eerst mee met de Rotterdamse selectie en de kans is groot dat hij zondag aan de aftrap kan verschijnen. "Ik denk dat hij zondag fit is. Als hij het niet redt, zal Pieter Collen spelen", zegt Koeman op de website van Feyenoord over zijn rechtsback.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen