Van der Meyde wil zich bewijzen bij Everton

Koen Freriks
14 juli 2008, 21:40   Bijgewerkt: 14 juli 2008, 21:59

Andy van der Meyde wil zijn teleurstellend verlopen avontuur bij Everton niet opgeven. De flankspeler kwam de afgelopen twee seizoenen nauwelijks aan spelen toe, maar hoopt zich in de toekomst wel te kunnen bewijzen bij The Toffees. 

Enige tijd geleden werd Van der Meyde nog nadrukkelijk gelinkt met het Oostenrijkse Red Bull Salzburg, waar zijn oude trainer Co Adriaanse dit seizoen werkt. Zelf ontkent hij interesse te hebben in een overgang. "Ik zit niet met mijn hoofd bij andere clubs. Ik heb ook altijd de intentie gehad bij Everton te blijven", beweert de oud-Ajacied tegenover Liverpool Echo

Van der Meyde maakte twee jaar geleden de overstap van Inter Milan naar Everton, maar kwam met name door blessures niet veel in actie in de Premier League. De aanvaller weet wat hem komend seizoen te doen staat.  "Ik moet zo fit mogelijk blijven en niet meer geblesseerd raken. Als ik dat kan, kan alles nog goed komen. Ik wil me hier bewijzen."

Van der Meyde beseft ook dat het niet makkelijk zal worden. "Het zal moeilijk worden, maar ik hoop dat ik nog belangrijk kan zijn voor Everton. Ik wil niet te ver afdwalen. Er is nog veel werk te doen, ik sta voor een grote uitdaging", zegt de achttienvoudig international.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen