Reker ontkent toezeggingen aan Aissati

Koen Freriks
16 juli 2008, 10:54   Bijgewerkt: 16 juli 2008, 12:23

Jan Reker heeft naar eigen zeggen geen loze toezeggingen gedaan aan Ismail Aissati. Daarmee spreekt de PSV-directeur eerdere uitspraken van de jonge middenvelder tegen, die beweerde dat Reker hem meer speeltijd had beloofd. 

Aissati vertelde dinsdag tegenover Sportweek. "Toen Kenneth Perez terugging naar Ajax heeft Reker gezegd dat we met een ruit op het middenveld zouden gaan spelen. Ik zou een kans krijgen. Maar toen kwam er in Sef Vergoossen een nieuwe trainer en was het weer anders. Ik dacht dat die twee contact hadden gehad.''

reker

reker

Reker stelt wel dat er gesproken is over de situatie van Aissati, maar er zijn volgens hem geen concrete toezeggingen gedaan. "Rodger Linse (zaakwaarnemer Aissati, red.) heeft op 20 januari zijn zorgen uitgesproken over de geringe speeltijd van Ismail", vervolgt Reker. "Dat heb ik met Vergoossen en Valckx besproken. Toen heeft Sef gezegd: 'Als het even kan, zal ik er rekening mee houden.' Maar dat is toch geen belofte?"

Aissati wil zo snel mogelijk weg bij de landskampioen. De 19-jarige jeugdinternational wordt begeerd door Ajax, maar PSV wil hem vooralsnog  niet naar de concurrent uit Amsterdam laten gaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen