Sneijder hoopt op komst Van der Vaart

Koen Freriks
16 juli 2008, 12:44   Bijgewerkt: 16 juli 2008, 14:31

Wesley Sneijder hoopt komend seizoen op het middenveld van Real Madrid samen te voetballen met Rafael van der Vaart, die nadrukkelijk in de belangstelling staat van de Spaanse landskampioen. "Ik zou hem erg graag naar Real Madrid zien komen", zegt Sneijder tegenover de Spaanse krant AS. 

Een andere Spaans medium, Marca, meldde een week geleden dat de transfer van de middenvelder van Hamburger SV naar De Koninklijke al beklonken was. Een officieel bericht is daarna echter nog niet vrijgegeven. 

Sneijder hoopt dat zijn oud-teamgenoot snel groen licht krijgt om te tekenen in Madrid. "Ik heb hem de afgelopen dagen meerdere malen gesproken en hij zegt dat hij voor Real Madrid wil spelen. Hij weet alleen niet of dat dit seizoen al mogelijk is."

Voor Van der Vaart zou met een transfer naar Real Madrid een droom in vervulling gaan. De middenvelder heeft Spaanse roots en maakte er nooit een geheim van dat hij droomde van een avontuur bij een mooie club in de Primera Division. Voor HSV zou een transfer deze zomer financieel gezien het beste zijn. Volgend jaar mag de 25-jarige spelmaker voor een gelimiteerde transfersom van 1,5 miljoen euro vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen