Vitesse wijst kritische Takak de deur

16 juli 2008, 22:41   Bijgewerkt: 16 juli 2008, 22:48

Jasar Takak is niet meer welkom bij Vitesse. De middenvelder mocht de afgelopen weken, ondanks dat hij geen contract meer had, zijn conditie op peil houden bij de Arnhemse club. Maar omdat Takak zich in de media kritisch uitgelaten heeft over de handelswijze van Vitesse, maakt de club een eind aan deze 'vriendendienst'.

Takak liet deze week in VI optekenen dat hij teleurgesteld was in Vitesse, omdat de ploeg eerder gemaakte afspraken niet zou zijn nagekomen. "Technisch directeur Marc van Hintum wilde me dolgraag behouden, maar een paar weken geleden zei hij ineens dat het financieel moeilijk zou worden", mopperde de middenvelder, die claimt dat hij hierdoor 'aanbiedingen uit Turkije en België is misgelopen'.

Deze kritiek is bij Van Hintum in het verkeerde keelgat geschoten. "Jasar heeft in zijn teleurstelling door het uitblijven van een nieuwe club uitspraken gedaan die bij ons niet door de beugel kunnen. Dat hij nu zegt teleurgesteld te zijn in Vitesse en in mij, mag, maar dan houdt de samenwerking op. Wij hebben Jasar duidelijk gezegd dat hij geen nieuw contract bij Vitesse zou krijgen. Dat hij nu doet voorkomen dat dit wel zo is, is spijtig", aldus de directeur op de officiële website van Vitesse.

"Ondanks dit hoop ik dat Jasar snel een nieuwe club vindt. Ik begrijp dat het vervelend is als je niet weet waar je toekomst ligt", zegt Van Hintum tenslotte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen