RKC'er Martens drie maanden uit de roulatie

4 februari 2006, 00:33

RKC moet het de komende drie maanden stellen zonder middenvelder Maarten Martens. De Belg is vrijdagochtend tijdens de training door zijn knie gegaan en onderzoek heeft uitgewezen dat de buitenband van zijn linkerknie gescheurd is. De middenvelder kan hierdoor een streep door zijn seizoen zetten. Alleen indien RKC zich plaatst voor de play-offs, is er een kleine mogelijkheid dat hij dit seizoen nog in actie kan komen.

Voor Martens en RKC komt de blessure op een uiterst ongelukkig moment. De Belg is bezig aan een geweldig seizoen en leek op het punt te staan om een contract te tekenen bij AZ. Zeker na het vertrek van Rick Hoogendorp en Rogier Molhoek was Martens één van de belangrijkste spelers in het elftal van trainer Adrie Koster. De 22-jarige Martens scoorde dit seizoen al zes doelpunten voor de Brabantse ploeg, die na een ijzersterke start van het seizoen afgezakt is naar de tiende plaats.

Martens liep de blessure op tijdens een training. Direct na dit incident werd de Belg overgebracht naar het ziekenhuis, waar een mri-scan gemaakt werd van zijn knie. Uit deze scan bleek de ernst van de kwetsuur. Mogelijk, wanneer AZ de Belg ondanks zijn blessure besluit aan te trekken voor volgend seizoen, betekent dit dat Martens zijn laatste wedstrijd voor RKC al achter de rug heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen