Silvestre zei 'nee' tegen Olympique Lyon

4 februari 2006, 01:07

Olympique Lyon, de volgende tegenstander van PSV in de Champions League, heeft vorige maand pogingen ondernomen om Mikael Silvestre los te weken bij Manchester United. De 28-jarige verdediger geeft tegenover MUTV aan dat zijn landgenoten hem benaderd hebben, maar dat hij bedankt heeft voor de eer. 

Volgens Silvestre was het feit dat hij niet speelgerechtigd is voor de Champions League doorslaggevend geweest in zijn besluit. "Ik mag niet spelen in de Champions League, omdat ik al in actie ben gekomen voor Manchester, en we weten allemaal hoe het dan werkt. Gérard Houllier (de trainer van Lyon, red.) gaat echt niet met een andere opstelling spelen in de Champions League dan in de competitie. Ik wist hierdoor dat ik geen eerlijke kans zou krijgen."

De positie van Silvestre bij Manchester is er, na de komst van verdedigers Patrice Evra en Nemanje Vidic, niet beter op geworden. Toch weigerde de Fransman zich af te laten serveren. "Natuurlijk koopt de club geen nieuwe verdedigers om ze vervolgens op de bank te zetten, dat is duidelijk. Ik ben er echter klaar voor om de concurrentie aan te gaan. Ik zal, wanneer de manager een beroep op mij doet, mijn uiterste best doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen