Cairo: "Logisch dat er veel van me verwacht wordt"

21 juli 2008, 08:06   Bijgewerkt: 21 juli 2008, 15:53

Na avonturen in Freiburg, Berlijn en Coventry, is Ellery Cairo weer terug in de Eredivisie. De voormalig aanvaller van Feyenoord en FC Twente, die onder Marco van Basten in 2005 zelfs even tot de selectie van het Nederlands elftal behoorde, is één van de meest opvallende nieuwelingen in de selectie van NAC Breda.

Het leek de presentatie van Ronaldinho bij AC Milan wel, zaterdag in het Rat Verlegh Stadion. De Intertoto-wedstrijd tussen NAC Breda en Rosenborg gaf de ruim 7.000 Bredase fans weinig reden om volledig uit hun dak te gaan, maar een kwartier voor tijd werd iedereen wakker. Toen betrad Ellery Cairo het veld en hij werd als een ware held onthaald. Bij iedere actie van de aanvaller veerde het stadion op en volgde er een staande ovatie, zoals Ronaldinho een dag eerder gehad had in San Siro.

"De fans hebben hoge verwachtingen van me, dat is ook wel logisch", vervolgt de aanvaller. "Wat ik van mezelf verwacht? Nou, ik heb geen concrete doelstellingen of zo. Daar ben ik mee opgehouden. Een paar jaar geleden deed ik dat nog wel, maar dat was geen succes. Nu wil ik eerst gewoon helemaal fit worden, lekker voetballen en de mensen laten genieten."

Cairo kijkt in ieder geval enorm uit naar zijn nieuwe avontuur in Nederland. "Het is heerlijk om weer in Nederland te zijn en NAC is een mooie club. Tegen Rosenborg hebben we al laten zien dat we een aardig niveau hebben. Want we speelden niet tegen een stel koekenbakkers hè, dit Rosenborg draait al zestien jaar mee in Europa. Zeker als je bedenkt dat wij eigenlijk pas net begonnen zijn met onze voorbereiding en Rosenborg middenin het seizoen zit, is onze 1-0 overwinning heel knap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen