Van Gaal passeert Jaliens

4 februari 2006, 11:05

Kew Jaliens moet vanavond vanaf de reservebank toekijken hoe zijn teamgenoten het gaan opnemen tegen Vitesse. De verdediger was in de eerste helft van het seizoen een vaste waarde in het elftal van Louis van Gaal, maar is de laatste weken minder goed in vorm. Hierdoor kiest Van Gaal voor het duel met Vitesse voor de IJslander Gretar Steinsson.

"Ik heb het gevoel dat Kew moe is", zegt Van Gaal in het AD over zijn neo-international. Toch geeft de oefenmeester toe dat hij hoopt dat Jaliens deze actie oppakt en hard aan het werk gaat om zijn goede vorm terug te krijgen. "Op deze manier prikkel je spelers ook", weet de gelouterde trainer.

Overigens wilde Van Gaal nog één keer terugkomen op de aanvaring met Ajax, eerder deze week. De trainer toonde zich bijzonder onstemd over de nieuwe manier de Amsterdamse ploeg omgegaan was met de transfer van AZ-speler Kenneth Perez. Ook een telefoongesprek met Martin van Geel heeft aan die mening niets veranderd. "Ajax is mijn club en dat zal altijd zo blijven, maar de liefde wordt wel steeds minder met dit soort acties", aldus Van Gaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen