Captain Verhaegh verlengt contract bij Vitesse

21 juli 2008, 14:57

Paul Verhaegh (24) heeft een nieuw contract getekend bij Vitesse. De rechtsback ligt nu tot medio 2011 vast, één jaar langer dan bij zijn oude contract het geval was.

"Paul was afgelopen seizoen één van de meest constante Vitesse-spelers. Hij heeft zich bijzonder goed ontwikkeld tot een volwassen voetballer", zegt technisch directeur Marc van Hintum op de officiële website van de Arnhemse club.

"Dat is ook hoofdtrainer Hans Westerhof niet ontgaan, want hij heeft Paul onlangs benoemd tot aanvoerder. De naam van Paul werd de afgelopen weken regelmatig in verband gebracht met andere clubs. Hoewel geen enkele club zich officieel bij ons heeft gemeld, geven wij met deze contractverlenging een duidelijk signaal af dat wij Verhaegh voor een langere periode aan Vitesse willen binden", besluit hij.

Verhaegh zelf is blij met het feit dat hij langer bij de club kan blijven. "Ik heb het goed naar mijn zin bij Vitesse en ben blij met het vertrouwen dat de club in mij heeft. Andersom heb ik ook vertrouwen in de ambities en mogelijkheden van de club en in de ploeg. Het komende seizoen wil ik graag bijdragen aan een mooi voetbaljaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen