Reuser: "Tegen NAC zeg je gewoon geen nee"

Ger
25 juli 2008, 08:20

Martijn Reuser is in zijn nopjes met zijn eenjarige verbintenis bij NAC Breda. De oud-Ajacied zat zonder werkgever nadat RKC Waalwijk zijn aflopende contract niet wilde verlengen.

"Tegen NAC zeg je gewoon geen nee", zegt Reuser op de website van zijn nieuwe club. "Ik was inderdaad transfervrij en kon terugkijken op een goed seizoen bij RKC Waalwijk. Goed, dat was dan in de Eerste Divisie, maar desondanks was er toch aardig wat interesse. Het enige vervelende was dat die belangstelling maar niet concreet werd, tot deze week dus. NAC belde me een paar dagen geleden met de vraag of ze eens konden praten en daar heb ik toen direct ja op gezegd."

Reuser zegt fit genoeg te zijn om met NAC de return tegen Rosenborg in de Intertoto te spelen. "Ik heb mezelf gedurende de vakantie fit gehouden, zo professioneel ben ik natuurlijk wel. Ik ga dus ook mee naar Rosenborg en zou er zelfs nog kunnen spelen, indien de aanmelding bij de UEFA tegen die tijd tenminste rond is en de trainer me wil gebruiken natuurlijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen