Van Basten wil niet verder met Luque en Perez

Koen Freriks
4 augustus 2008, 17:06   Bijgewerkt: 4 augustus 2008, 17:32

Ajax hoopt zich deze maand te ontdoen van een viertal spelers. Jurgen Colin, Laurent Delorge, Albert Luque en Kenneth Perez (foto) hebben te horen gekregen dat ze niet voorkomen in de plannen van trainer Marco van Basten. 

Het viertal behoort vanaf vandaag niet meer tot de A-selectie en zal voortaan meetrainen met Jong Ajax. "We zijn nu drie weken bezig en daarin hebben alle spelers kansen gekregen. In sommige gevallen heeft dat tot nieuwe inzichten geleid. En daarom hebben we vandaag duidelijkheid gegeven aan een groep spelers", legt Van Basten uit op de clubsite. 

De clubleiding heeft ook gesproken met Kennedy, Leonardo, George Ogararu en Dennis Rommedahl. Zij behouden voorlopig nog wel hun plek in het eerste elftal, maar hoeven in de toekomst niet te rekenen op veel speelminuten.

Van Basten wil de selectie de komende tijd nog verder inkrimpen. "De transfertermijn sluit aan het einde van de maand, we verwachten dat er nog wel wat gaat gebeuren met een aantal spelers van ons. Uiteindelijk willen we met een selectie werken van ongeveer 24 spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen